[x]

Cégtörténet

A Nyírlift a 90-es évek derekától kezdve dinamikusan fejlődik, az egész ország területén vállal munkákat. Az évek folyamán fejlesztettük gyártói kapacitásunkat és gépparkunkat. A magyar felvonós iparban dolgozó cégek számára nagy mennyiségben szállítunk kabin és vázelemeket saját telepítéseink mellett, valamint a nemzetközi piacot is ellátjuk termékeinkkel.

A felvonók minőségének, javításának valamint az egyre több elégedett vásárlónak köszönhetően cégünk lett az első olyan 100%-ban magyar tulajdonban lévő felvonós cég - 2008-tól családi vállalkozásban már a második generáció vezetésével folytatjuk tevékenységünket -, mely 2000-től több évben is az első helyet foglalta el a magyarországi felvonó telepítések számában közvetlenül a multinacionális cégek után.

A meglévő kapacitásunk kihasználására vállalunk lemezmegmunkálásokból kis és közepes szériamunkákat, valamint felületkezeléssel kapcsolatos porfestést és szemcseszórást.
A megváltozott piaci viszonyok következtében 2008-tól profil-átalakítást hajtottunk végre, igyekeztünk a legjobb minőségű beszállítók termékeit felhasználni.

2010-től Romániában, 2012-től Ausztriában illetve az összes Európai Uniós tagállamban is vállalunk munkákat a tervezéstől a komplett kivitelezésig.

Galéria