Akadálymentesítés

Több tucat beszállítónk terméke közül válogathatnak megrendelőink, a legkedvezőbb ár színvonaltól egészen a teljesen egyedi üvegezett kivitelig. Legyen szó magánhasználatról vagy középületi akadálymentesítésről, nálunk minden ügyfél meg fogja találni a számára legmegfelelőbb megoldást!

Akadálymentesítés

Családi  vagy társasház szűk lépcsőjén az idős vagy mozgásában korlátozott személyek közlekedésre ajánljuk a széklifteket! Medencébe való beemeléshez a medencelifteket! Középület teljes akadálymentesítéséhez a platform lifteket, vagy lépcső lifteket! Egyedi kialakításra van szükség, esetleg üvegezett, vagy teljesen „rejtett” megoldásra? Ez esetben is több variációval tudunk szolgálni! Keressenek bennünket igényeikkel, nálunk minden termék egy helyet beszerezhető!

Korunk egyik nagy problémája, ami manapság egyre nagyobb figyelmet kap

A Nyír-Lift Kft. és kiváló minőségű termékei hosszú idő óta szolgálják a mozgásukban korlátozott embereket. Az egykoron kiváló műszaki színvonalú épületek manapság már nem állják ki a modern idők próbáját. Mozgásukban korlátozott társaink sajnos sok esetben nem képesek az eléjük kerülő akadályok önálló leküzdésére. Legyen szó arról, hogy feljussunk egy lépcső fokain, áthidaljunk függőleges távolságokat, gondok nélkül utazzunk vagy akár pihenjünk.

Számos, első osztályú termék biztosítja az Önök és mozgásukban korlátozott emberek kényelmét és biztonságát.

Tapasztalt munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre:

  • az emelő platformok,
  • a lépcsőliftek,
  • a medenceliftek,
  • a menekítőszékek,
  • az önjáró berendezések,
  • a székliftek,
  • a gépkocsikat, vonatokat, repülőgépeket akadálymentesítő termékek
  • és a mobil megoldások tekintetében.

Kérje kollégáink segítségét, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldással szolgálhassunk. Biztosítsa számunkra elképzeléseit, fotókat a beépítés helyszínéről, a pontos telepítési címet, valamint minden kiegészítő információt, ami a telepítést megkönnyítheti.

Készséggel állunk rendelkezésükre!