Emelő platformok

Az emelő platformok rugalmas megoldást kínálnak függőleges szállítás esetében. Ezen berendezések mind beltéri, mind kültéri felszerelésre alkalmasak, köszönhetően a tervezési jellemzőknek, amelyek biztosítják a maximális tartósságot és a legjobb teljesítményt az optimális körülmények között. A modern kialakítás és alkatrészek miatt kényelmes és csendes működést biztosítanak. Vezérelhetőek az emelő lapon elhelyezett nyomógombokkal vagy a megállóhelyeken felszerelt hívó készülékekkel. Akár két emelet közötti szintkülönbség áthidalására is alkalmasak, emelő lap méretük megfelelő egy kerekesszékes használó számára is, továbbá lehetőség van a megállószinteken biztonsági zárral ellátott kapuk szerelésére is. Az alap emelőlap méreteken kívül természetesen az egyedi igényekhez is tudunk igazodni.

Előfordulhat, hogy Ön vagy mozgásukban korlátozott embertársaink olyan akadállyal találkoznak, amelyet egy bizonyos, függőleges távolság, magasság áthidalása jelenti.

Ezesetben ajánljuk szíves figyelmükbe a Nyír-Lift Kft. emelő platformjait, melyek részleges vagy akár teljes akadálymentesítést is lehetővé tesznek.

Számos megoldás áll rendelkezésünkre az egyszerű teherszállítás vagy például kerekesszéket használók önálló mozgásának elősegítése területén.

Kiváló minőségű, egyszerűen használható, kültéren és beltéren egyaránt telepíthető készülékeink teljes értékkel biztosítják Ön számára az akadálymentes közlekedés lehetőségét.

Portfóliónkban megtalálhatóak a végtelenül egyszerű kialakítású, kedvezőbb árú megoldások, egyetemben magas műszaki tartalmú, akár saját aknával, ajtókkal és kapukkal felszerelt változatokig.

Számunkra az a legfontosabb, hogy az Önnek legmegfelelőbb berendezést kínálhassuk. Kérje tapasztalt szakembereink segítségét és győzze le a távolságokat a Nyír-Lifttel.