Emelő platformok

Az emelő platformok rugalmas megoldást kínálnak függőleges szállítás esetében. Ezen berendezések mind beltéri, mind kültéri felszerelésre alkalmasak, köszönhetően a tervezési jellemzőknek, amelyek biztosítják a maximális tartósságot és a legjobb teljesítményt az optimális körülmények között. Éppen ezért alkalmasak személyi és intézményi akadálymentesítésre egyaránt. A modern kialakítás és alkatrészek miatt kényelmes és csendes működést biztosítanak, megjelenésük kitűnően illeszkedik a mai modern világhoz. Könnyen vezérelhető az emelő lapon elhelyezett nyomógombokkal vagy a megállóhelyeken felszerelt hívó készülékekkel. Akár két emelet közötti szintkülönbség áthidalására is alkalmasak, valamint minimális padlószint eltérést is könnyen átemelhetővé tesznek. Az emelő lap méretük megfelelő egy kerekesszékes használó számára is, továbbá lehetőség van a megállószinteken biztonsági zárral ellátott kapuk szerelésére is. Az alap emelőlap méreteken kívül természetesen az egyedi igényekhez is tudunk igazodni.

Személyemelő platformok - ideális megoldás

Emelő platformjaink ideális megoldást nyújtanak ,hogy biztonságban és önállóan mozoghassanak azok az emberek is ,akiknek a közlekedésben a szintkülönbségek leküzdésére szükség lehet  otthon ,közintézményben valamint közterületen is.

Előfordulhat, hogy Ön vagy mozgásukban korlátozott embertársaink olyan akadállyal találkoznak, amelyet egy bizonyos, függőleges távolság, magasság áthidalása jelenti.

Ezesetben ajánljuk szíves figyelmükbe a Nyír-Lift Kft. emelő platformjait, melyek részleges vagy akár teljes akadálymentesítést is lehetővé tesznek. Ezeket a berendezéseket abban az esetben alkalmazzuk elsősorban ,amikor a rámpa túl meredek vagy túl hosszú, vagy ha a felvonók telepítése nem megoldható vagy beépítésük túl sok költséget jelentene a megrendelőnek.

Számos akadálymentes megoldás áll rendelkezésünkre az egyszerű teherszállítás vagy például kerekesszéket használók önálló mozgásának elősegítése területén.

Kiváló minőségű, egyszerűen használható, kültéren és beltéren egyaránt telepíthető emelőink teljes értékkel biztosítják Ön számára az akadálymentes közlekedés lehetőségét, legyen az az élet bármely területén.

Portfóliónkban megtalálhatóak a végtelenül egyszerű kialakítású, kedvezőbb árú megoldások, egyetemben magas műszaki tartalmú, akár saját aknával, ajtókkal és kapukkal felszerelt változatokig. Berendezéseink összeállításában Önnek van lehetősége arra, hogy saját ízlésvilágának megfelelő emelőberendezést válasszon.

Számunkra az a legfontosabb, hogy az Önnek legmegfelelőbb berendezést kínálhassuk. Kérje tapasztalt szakembereink segítségét és győzze le a közlekedésben előforduló emelési akadályokat a Nyír-Lifttel.