Felvonó és mozgólépcső tervezés, mérnöki szolgáltatás

Cégünk a standard berendezésektől a leg egyedibb kialakításokra is megoldást kínál , 25kg tól – 25000kg teherbírásig (körpanoráma, lézervágott rozsdamentes acél, egyedi RAL színkóddal porfestett, stb). A lent felsorolt típusokon kívül, bármilyen egyedi teherbírást vagy méretet meg tudunk valósítani.

Felvonó és mozgólépcső tervezés, mérnöki szolgáltatás

Az építési, beszerzési projektek már kezdeti szakaszába a tervezők és beruházók támogatását segítjük. Keressenek minket bizalommal ételfelvonó, személyfelvonó, teherfelvonó, autófelvonó , személy – teherfelvonóval , stb kapcsolatban. Építési engedélyt az épület csak akkor kap, ha készül a felvonókra külön engedélyes tervdokumentáció. 3m emelési magasság felett a lépcsőliftek, homeliftek és személyemelők is engedélykötelesek.

Magánszemélyek ,  beruházók,  tervezőirodák és kivitelezők munkájában is számíthatnak ránk , Cégünk az Önök rendelkezésére áll!

A fent található linkeken keresztül letölthetőek standard berendezéseink előzetes tájékoztató adatszolgáltatásai, azonban ezeken kívül teljesen egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni!

A lenti adatszolgáltatási dokumentumok kizárólag tájékoztató jellegűek, a méretek változhatnak, pontos adatszolgáltatáshoz vegye fel cégünkkel a kapcsolatot!