Kisteher felvonók

A kisteherfelvonóink magas minőségű 100% német gyártmányú termékek. Megrendelői igény szerint tudjuk alakítani őket padlórakodás vagy parapetes rakodás szerint, az alap galvanizált fülkétől a porfestetten keresztül egészen a teljesen rozsdamentesig. Ebbe a kategóriába sorolhatók az éttermi konyhában használatos un. ételliftek is, melyek nagyban megkönnyítik akár az ételek, akár a tányérok szállítását a szintek között. Ezek a berendezések nem igényelnek külön vasbeton aknát mint a nagyobb teherfelvonók, ugyanis ezekhez saját önhordó acél szerkezet tartozik, amit igény szerint bármivel lehet burkolni. Használata biztonságos és egyszerű, ideális kisebb áruk szállítására, akár raklappal vagy kézikocsival együtt.

Kiemelt referenciák: 

  • Parlament Látogatóközpont és Mélygarázs, Budapest Kossuth Lajos tér 1-3
  • Zeneakadémia, Budapest
  • Riverpark, Budapest
  • Centrálpark, Budapest
  • Infopark, Budapest
  • Sz-Sz-B. Megyei Bíróságok
  • Oroszlány, Általános Iskola
  • Siófok, Beszédes J. stny. Lakópark
  • East-West Business Center, Budapest
  • Kongresszusi Központ, Budapest
  • Bp. Erzsébet királyné út
  • Ravak Hungary Budapest
  • Budapest, Orsó u.
  • Nyírbátor Városi Bíróság
  • Sopron, Borsmonostori úti Óvoda
  • Dédestapolcsány, Villapark panzió
  • Budapest, Corvinus Egyetem könyvtár
  • Nyíregyháza Ügyfélcentrum

 

Az étellift a konyhák láthatatlan segítője

Az ételliftek forradalmasították a vendéglátóipart és a nagyobb épületek belső logisztikáját. A szállítórendszerek mögött komoly mérnöki tudás és innováció rejlik. Az ötletes szerkezet javította a többszintes éttermek és szállodák működését, megkönnyítve a személyzet munkáját és javítva a vendégek kiszolgálásának minőségét. Az étellift lényegében egy függőleges irányban mozgó, kis méretű felvonó, amit kifejezetten ételek és italok szállítására terveztek. Általában két vagy több emelet között közlekedik, összekapcsolva például a földszinti konyhát az emeleti étteremmel.

A szerkezet belsejében polcok vagy tálcák találhatók, melyekre a szállítandó ételeket és italokat helyezik. Ez a praktikus megoldás számos előnnyel bír. Elsősorban csökkenti a pincérek fizikai terhelését, hiszen nem szükséges nehéz tálcákkal fel-alá rohangálniuk a lépcsőkön. A megoldás a dolgozók kényelmét szolgálja, illetve minimalizálja a balesetek kockázatát is. Emellett az étellift használata gyorsítja a kiszolgálást, ugyanis az ételek hamarabb érkeznek meg a vendégekhez, ráadásul frissebben és melegebben. Az éttermek mellett az ételliftek felbukkannak szállodákban is, ahol a szobaszerviz hatékonyságát növelik. A vendégek így hamarabb kapják meg a kívánt fogást, ami jelentősen emeli az általános elégedettségi szintet.

A modern modellek jellemzően rendelkeznek beépített hűtő- vagy melegentartó funkciókkal is. A biztonságot különféle érzékelők és automatikus fékrendszerek garantálják, és segítenek megakadályozni a baleseteket. Léteznek kisebb, csupán néhány tányér szállítására alkalmas típusúak, de találkozhatunk olyan nagyméretű változatokkal is, ezek akár egy egész ételkocsi befogadására képesek. A kiválasztást általában az adott létesítmény mérete és igényei határozzák meg. A berendezések energiahatékonysága is figyelemre méltó. A modernebbek alacsony fogyasztású motorokkal működnek, így alkalmazásuk praktikus, és egyben környezetbarát megoldás is. Egyes márkák még energiatakarékos üzemmóddal is bírnak, tovább csökkentve az üzemeltetési költségeket.