Karbantartás, távfelügyelet

Felvonó Karbantartás és Vészmentés / Távfelügyelet az ország egész területén, valamint a környező EU-s országokban. (Non-Stop hibabejelentő telefonszámunk: 06-30 40 22 333)

Karbantartás, távfelügyelet

A mai modern felvonók élettartama az időszakonkénti liftkarbantartások minőségétől függ. A Nyírlift Kft. a karbantartási munkálatokat mindig a legfrissebb aktuális előírások, szabványok és gyártói utasítások alapján végzi.

Országos szinten több mint 1000 felvonót tartunk üzemben, melynek alkatrész ellátása raktárról biztosított. Ezen berendezések egy részét cégünk telepítette, azonban más multinacionális és hazai gyártók termékei is megtalálhatóak, így a folyamatos üzem, és gyors javítás a megfelelő tartalék alkatrészek alkalmazásával, valamint a külföldön továbbképzett szakemberekkel biztosított. A hibák gyors felvételét  Non-Stop telefonos diszpécser szolgálattal biztosítjuk.

Szakképzett kollégáink által végzett felvonókarbantartás valamint  biztonsági átvizsgálás magában foglalja valamennyi biztonsági berendezés, úgymint fékek, fogókészülékek, sebességhatárolók, ajtóreteszek, ütközők, biztonsági zárak, hajtómű és olajszint ellenőrzése és hajtóképesség vizsgálata, vezérlőszekrény kapcsolóinak átvizsgálása és tisztítása, a vezető sínek és kenőkészülékeinek, ellenőrzése, az olajzók feltöltése /anyagköltség a megrendelőt terheli/, az aknaajtók mechanikai reteszeinek ellenőrzése és tisztítása, a gépház akna, valamint jelző és fülkevilágítás felülvizsgálata valamint javítása, vezérlő funkciók és egyéb biztonsági szerelvények ellenőrzését, továbbá a biztonsági követelményeknek megfelelően elvégzett után állítási munkálatokat is.

Liftkarbantartás árainkkal kapcsolatosan kérje kollégáink segítségét!